Visit Homepage
Skip to content

Links

Hier volgen een aantal leuke en handige links die te maken hebben met het verzamelen of maken van kunst en design, wat blogtips en wat zeer gewaardeerde vrienden van Spoonful of Art.

Tips van Spoonful of Art

Vuurbrood

Heerlijk, warm gegrild, gevuld brood. Zie je de Vuurbrood-foodtruck staan? Grijp je kans en zet je tanden in zo’n lekker broodje.

links
Het team van Vuurbrood.

Eef Photography

Eef Ouwehand is expert op het gebied van smartphone-fotografie. Van haar boekje “smartphone fotografie” zijn inmiddels al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. In haar workshops en lezingen helpt ze bloggers, foodies en ondernemers hoe ze betere foto’s maken met hun telefoon.

links

The Lunch Lady

Elke werkdag, 12.00 uur. Een heerlijk mailtje in je inbox met tips aangaande kunst, mode, of leuke dingen doen. Kort en krachtig. Meld je aan op de site. Ik mocht er ook al eens instaan! Dank @thelunchlady.

Links

Wanderwall, By Celine

Een nieuwe samenwerking is geboren. Per januari 2017 blog ik een aantal keren per maand voor de online fotogalerie van Celine van den Brink. Wanderwall, by Celine biedt betaalbare foto’s van onafhankelijke fotografen, mooi gedrukt op allerlei mogelijke formaten.

links

Kunst: Websites & tools

Artsy

Maak je eigen kunstverzameling en leer over de kunstcollecties van vooraanstaande musea, galeries en kunstbeurzen. Heel veel mogelijkheden.

links
Artsy.net.

Artnet News

Mooie stukken over wat er speelt in de kunstwereld. Actueel, kritisch, toegankelijk.
Gerelateerd aan Artnet News heb je ook Artnet, waar je info over kunstenaars kunt vinden. Er is zelfs een link naar hun veilingsite. Kijken, kijken, niet kopen :-).

ArtStack

Creëer je eigen museum door werk uit ruim 800.000 werken te selecteren en te ‘stacken’. Een soort Pinterest, eigenlijk, maar dan alleen met kunstwerken. Volg curators, kunstenaars en anderen om je collectie uit te breiden.

Rijksmuseum: Rijks Studio

Een super site waar je naar hartenlust aan de slag kunt met de vele meesterwerken binnen de collectie van het Rijks. Maak je eigen collecties, uitsneden, beprint je telefoonhoes, T-shirt en dergelijken.

links
Rijks Studio

Mede-bloggers

Deze bloggers geven tips en tricks over het bloggerschap.

http://www.blogaholic.nl/
http://www.blogtrommel.com/

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Meest recente berichten