Visit Page
Verder naar bericht

Filmposter

Toegegeven, echt een kunstcadeautje is het niet. Maar toen ik deze filmposter langs zag komen, dacht ik wel direct dat dit een fantastisch presentje is voor menig filmfreak. Oh, en het is eigenlijk ook niet eens een filmposter.

Maar wat is het dan wel? Nou, eigenlijk een poster met 100 films erop. En het werkt als volgt. Men neme een groot filmliefhebber. Daar geef je deze poster annex scheurkalender aan. De filmliefhebber gaat uit zijn of haar dak, want die persoon kan naar hartenlust allerlei vakjes openscheuren. En zoals het ook met de adventkalender in december gaat, wil je eigenlijk zsm alle vakjes open hebben. Dat wordt dus eindelijk die classics kijken die al zo lang op je lijstje staan. Perfect!

Hoeveel vakjes kan jij al openscheuren?

Filmposter
Een scheurkalender, poster en stok achter de deur ineen: de ‘100 Movies You Must See Before You Die- Poster’ van Urban Outfitters.

 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste blogposts? Geen probleem. Abonneer je hier.

Feel free to share

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest recente berichten

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial