Visit Page
Verder naar bericht

A Curious Affair

KunstRAI is niet alleen een plek om het aanbod van veel galeries tegelijk te bewonderen. Er is ook een aantrekkelijk randprogramma opgezet. Zoals A Curious Affair, op 5 april in de avond. 

De beginnende kunstverzamelaar wordt de laatste jaren steeds beter bediend. Met initiatieven als Young Collectors Circle, bijvoorbeeld. Dit platform heeft tot doel om de ondoorzichtige kunstwereld voor startende verzamelaars te ontsluiten. Ze organiseren bijvoorbeeld rondleidingen op beurzen of nodigen gevierde verzamelaars uit om tekst en uitleg te geven. Je kunt lid worden van deze leuke club.

Terug naar KunstRAI. Daar kan je als starter met een kleine beurs ook terecht, bij het Kunstkabinet. Je vindt er een selectie van werken van deelnemende galerieën, met een maximum aankoopbedrag van  € 1.500. Kunstkabinet is een initiatief van QLICK Gallery, een galerie voor fotografie in Amsterdam. Zij dragen de young urban collector een warm hart toe.

A Curious Affair

Dat blijkt niet alleen uit kunstkabinet, maar ook uit een ander evenement op KunstRAI 2018. Op donderdag 5 april vindt er een avond plaats die A Curious Affair heet. De beurs blijft hiervoor na sluitingstijd nog een aantal uren open. Van 21.00 uur tot 00.00 uur is er een onderhoudend avondprogramma bedacht. Een programma met muziek, gesprekken en ontmoetingen.

Wat staat er zoal op de agenda voor deze avond?

Naast muziek en gezelligheid is er bijvoorbeeld een gesprek met Manuela Klerkx en Oscar van Gelderen. Zij schreven het boek Ontroerend goed. Van kunst kijken naar kunst kopenZe geven je een cursus kunstverzamelen. De Tour in the dark leidt je, gewapend met zaklamp, langs een selectie van kunstwerken. Spannend! Ook is een heuze quiz, de KunstQuiz met Kris.

A Curious Affair
Een impressie van A Curious Affair. Photo: QLICK Gallery.
A Curious Affair
Impressie van de zaklamp-tour tijdens A Curious Affair

Deelname aan dit evenement is gratis, maar gelimiteerd. Je kan je kaartje bemachtigen via onderstaande link:

https://www.eventbrite.com/e/a-curious-affair-avondopenstelling-kunstrai-tickets-44231284964

A Curious Affair
De flyer van het evenement A Curious Affair tijdens KunstRAI 2018.

SaveSave

SaveSave

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste blogposts? Geen probleem. Abonneer je hier.

Feel free to share

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest recente berichten

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial