Visit Page
Verder naar bericht

Kunst gespot: Hollandse Meesters-sportschoen

Sinds kort ben ik aan het rennen geslagen. Niet voor het eerst probeer ik lichamelijke fitheid te matchen met een actief brein. Om mezelf gemotiveerd te houden, heb ik me op allerlei nieuwsbrieven geabonneerd. Niet wetende dat zelfs in de renwereld een plekje voor de kunsten is. Een sportmerk heeft een schoen op de markt gebracht, geïnspireerd op de stijl van Hollandse meesters. Zo blijkt uit de nieuwsbrief van Run2Day.

Kunst gespot: een Hollandse Meesters-schoen
Deze foto vond ik in de nieuwsbrief van Run2Day.

Mizuno, een Japans sportmerk, brengt speciaal voor de Amsterdamse Marathon een nieuwe schoen uit. De Mizuno Wave Ultima TCS Amsterdam, wel te verstaan. Een, hoe kan het ook anders, oranje schoen. Met hier en daar een hint naar Vincent van Gogh, zou ik zeggen. Verder is het vooral de fotografie eromheen die een directe verwijzing naar schilders is. Maar dat mag de pret niet drukken. Het lijkt me geweldig om een marathon op zulke schoenen te lopen. Of op welke andere schoen dan ook. Eerst maar eens even 5k halen.

kunst gespot: een Hollandse Meesters-sportschoen
Gevonden in de nieuwsbrief van Run2Day: de Mizuno sportschoen, vrij naar Hollandse Meesters.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste blogposts? Geen probleem. Abonneer je hier.

Feel free to share

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest recente berichten

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial