Visit Page
Verder naar bericht

Amsterdamse kunstkenner in Reiselyst Noorwegen


Een maand geleden kreeg ik een sympathieke mail van een vrolijke vrouw uit Noorwegen. Of ik wat tips over Amsterdam met haar wilde delen, voor het magazine Reiselyst. Natuurlijk deed ik dat graag. Met als gevolg dat ik nu als Amsterdamse kunstkenner te boek sta in de nieuwste editie van het blad. Nogal onbescheiden vind ik het, maar daardoor niet minder leuk. 

 

Amsterdamse kunstkenner in Reiselyst NoorwegenBijgaand een kopie van het artikel. Ook als je geen Noors kunt lezen, valt er met je basiskennis Nederlands van alles uit te halen. Naast mijn kunsttips, werd me ook gevraagd naar restaurants, winkels en aanverwante adresjes. Kijk, vertaal en doe er je voordeel mee.

Amsterdamse kunstkenner
Zo ben je ineens een Amsterdamse kunstkenner voor de Noorse Reiselyst-lezer.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste blogposts? Geen probleem. Abonneer je hier.

Feel free to share

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest recente berichten

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial