Visit Page
Verder naar bericht

online kunstlezing over pasen, hemelvaart en Pinksteren

Dat je nu op kunstgebied letterlijk niet veel kanten op kan, betekent niet dat er hélemaal niets te doen valt. Ik heb namelijk een aantal online kunstlezingen geschreven. Een daarvan is een kunstlezing over pasen, hemelvaart en Pinksteren. Uitermate geschikt voor de maanden april en mei.

Liever een niet-bijbelse kunstlezing? Die heb ik ook. Kijk hier voor het huidige aanbod.

Hoe staat het met jouw bijbelkennis? Ben jij op de hoogte van de ins & outs van het paasverhaal? Wat is nu precies Hemelvaartsdag? En wat gebeurt er eigenlijk met Pinksteren?

bijbelkennis en kunsthistorische skills

Ik heb er een kunstpraatje over geschreven. Geheel en al conform de richtlijnen van het RIVM te volgen, namelijk in de veiligheid van je eigen huis. #blijfthuis en spijker zowel je bijbelkennis als je kunsthistorische skills bij.

Welke scène zie je hier verbeeld?

In een uur tijd vertel ik je het verhaal van het volwassen leven en de dood van Jezus Christus. Er komen allerlei prachtige kunstwerken voorbij, die ik aan je uitleg. Ik wijs je op bepaalde zaken waar je scènes aan kunt herkennen. Zo kan je voortaan door een museum lopen en werken herkennen zonder het bordje te hoeven lezen. Hoe tof is dat?

Eenvoudig te bekijken

Voordat je denkt: “dit is niets voor mij want ik ben niet technisch”: geen zorgen. Toegang tot de online kunstkamer is echt heel eenvoudig te organiseren. Je hoef alleen maar de juiste browser te gebruiken (Firefox of Chrome) en op een door mij toegezonden link te klikken. Easy! Ik kan je er ook telefonisch doorheen loodsen als dat gewenst is.

Interesse? Laat het me weten via een mail naar jolene@spoonful-of-art.nl. Ben je met een groepje? Dan kan je de kamer helemaal voor jouw groep reserveren. Het zijn live-sessies, dus er is volop interactie en mogelijk tot vragen.

Zo ziet zo’n online sessie eruit. Jij zit heerlijk in je eigen ruimte, op een scherm zie je allerlei meesterwerken voorbij komen.

Het leven van Christus in kunstwerken

Online sessies vanaf EUR. 12,50 per aansluiting (dus als je samen met je partner kijkt, betaal je nog steeds maar 1x EUR. 12,50).

Speciale tarieven mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.

online paaslezing voor kinderen
Dit joekelstuk van het laatste avondmaal is te zien in het Prado in Madrid.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste blogposts? Geen probleem. Abonneer je hier.

Feel free to share

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest recente berichten

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial